Υπηρεσίες

Θέλοντας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες-συνεργάτες μας και ξέροντας ότι ο κάθε ένας έχει διαφορετικές ανάγκες δημιουργήσαμε μέσα στην εταιρεία μας 3 τμήματα και τα στελεχώσαμε με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Απευθύνεται σε ΜΙΝΙ-ΜΑΡΚΕΤ και παραδοσιακά οπωροπωλεία. Βοηθάμε καθημερινά τον μαγαζάτορα λιανικής να είναι ολόφρεσκος με την καλύτερη δυνατή τιμή.

H εταιρεία μας σε συνεργασία με τους καλυτέρους παραγωγούς έχει αναλάβει να κάνει τα Πελοποννησιακά προϊόντα γνωστά σε όλη την Ελλάδα. key products : μήλο delicius pilafa Τριπόλεως, κάστανα Αλλαγονίας, αχλάδια κρυστάλλια Τριπόλεως, γλυκοπατάτα Ηλείας, πατάτα Τριπόλεως, καρπούζι Ηλείας

Ασχολείται με τις τροφοδοσίες ξενοδοχείων, πλοίων, αεροπλάνων. Έχοντας διαγνώσει την ανάγκη για εξειδικευμένα προϊόντα(εξωτικά φρούτα κ.τ.λ)καθώς και εξειδικευμένο service είμαστε εδώ 24 ώρες για να κάνουμε το απαιτητικό σας επάγγελμα ευκολότερο και ποιοτικότερο. Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε όποιος και αν είναι ο προορισμός παράδοσης Εξυπηρετούμε όλα τα λιμάνια και αεροδρόμια στην ελληνική επικράτεια με ταχύτητα και συνέπεια. Επίσης εξυπηρετούμε ιδιωτικά σκάφη και ιδιωτικά αεροπλάνα με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά καθώς επίσης με φρουτοσυνθέσεις για εταιρικά events.

Στοιχεία Επικοινωνίας

call (26210) 36565

 faxinfo (26210)  26617

Στοιχεία Εταιρείας

Αφοι Στασινόπουλοι

1ο ΧΛΜ Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας
Τ.Κ. 27100
Ελλάδα